Economia 30/07/2015

Desigual s'estanca el primer semestre

La firma de moda catalana obté uns ingressos lleugerament inferiors i obté un benefici brut d'explotació un 26% més baix

Europa Press
1 min
DEMANDA EXISTENT  Desigual obre les seves botigues del centre  de Barcelona els diumenges per acollir  la demanda de turistes.

BarcelonaDesigual ha tancat el primer semestre de l'any amb una facturació de 451,9 milions, lleugerament inferior a la del mateix període de l'any passat, quan va ingressar-ne 452,9.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

El ritme de creixement dels primers sis mesos reflecteix les diferències entre els diferents mercats on l'empresa que presideix Thomas Meyer està present. A França i Espanya, Desigual creix un 4% i un 5% respectivament, a Itàlia creix un 7% i a Alemanya es manté. L'empresa amb seu a Barcelona ha destacat, a més, el seu creixement a l'Àsia i Llatinoamèrica.

El benefici brut d'explotació (o Ebitda) de Desigual ha caigut fins als 92,1 milions, el que suposa un 26% menys que l'any passat. Segons l'empresa, això respon als costos de la seva expansió i a la moderació de les vendes. Desigual vol seguir optimitzant la seva xarxa i reduint costos.

stats