Economia 17/08/2015

Destinia permetrà comprar vols 'low-cost' amb 'bitcoins'

L'agència de viatges 'online' és el primer operador que obre els seus pagaments a la nova divisa virtual

Europa Press
1 min
A l'interior de les mines de 'bitcoins'

MadridL'agència de viatges 'online' Destinia ha anunciat aquest dilluns que permetrà als seus clients pagar vols 'low cost' amb les monedes virtuals 'bitcoin', una opció que encara no està disponible en cap altre operador.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Amb aquesta iniciativa, Destinia pretén "donar resposta a una demanda cada vegada més creixent", ja que aquest tipus d'aerolínies només permetien fins ara el pagament directe tradicional. L'agència ja va acceptar l'ús de 'bitcoins' al gener del 2014, però ara l'amplia amb aquest nou anunci.

Al març, Destinia va començar a fer les primeres reserves de Renfe pagades amb 'bitcoins' i va anunciar que aniria ampliant el tipus de productes que es podrien adquirir amb aquesta moneda. Segons l'agència, clients de més de 50 nacionalitats ja fan servir aquest mètode de pagament.

Una de les característiques dels 'bitcoins' és que els pagaments són immediats, fins i tot per a les transferències internacionals, que en altres casos triguen diversos dies a fer-se efectives. A més, es tracta d'una moneda descentralitzada, és a dir, que no requereix el suport d'una autoritat o banc central.

stats