Mercat de fitxatges
Economia Directius 21/04/2023

Relleu al consell de la Fira amb la segona cadira encara pendent

L'asseguradora Fiatc promociona el fill del seu president

3 min
01. Imatge d’arxiu de l’emplaçament històric de Fira de Barcelona. 02. Anna Navarro Schlegel. 03. Laura Carnicero.

BarcelonaDesprés de mesos de negociacions, semblava que la renovació dels consellers de la Fira de Barcelona estava resolta, tal com va avançar l'ARA, però un gir inesperat la setmana passada va aturar la renovació i queda pendent veure què passa amb la cadira que havia de ser d'Anna Navarro Schlegel. La setmana ens deixa també un relleu generacional a Fiatc i un general de l'exèrcit de l'aire que fitxa per Enaire.

Laura Carnicero entra a un consell de Fira de Barcelona sense Anna Navarro

Ja s'havia anunciat que Laura Carnicero, vicepresidenta de recursos humans de Seat, i Anna Navarro Schlegel, vicepresidenta de l'empresa californiana Procore, entrarien com a noves conselleres al consell de Fira de Barcelona. Finalment, però, les desavinences entre els membres del consell general han bloquejat l'entrada de Navarro, tot i que Carnicero sí que ha rebut els suports necessaris. Així, segueix el bloqueig al consell firal, que actualment compta amb un membre menys. El bloqueig, segons ha sabut l'ARA, es va donar per l'abstenció de part dels membres representants dels ajuntaments, tot i que l'entrada de les dues conselleres ja estava pactada. Ara els membres treballen a contracorrent per convocar una altra reunió i desbloquejar la situació, però les municipals del maig compliquen la situació.

Joan Manuel Castells, nou director general de Fiatc

El fins ara director d’Estratègia i Desenvolupament Corporatiu, Joan Manuel Castells, serà el nou director general de Fiatc assegurances. El nou director és el fill de Joan Castells, president de la companyia. Alhora, s'ha formalitzat també el fitxatge de Xavier Sellarés com a director general adjunt. Abans de treballar a Fiatc, Joan Manuel Castells també va passar per Morgan Stanley i Abac Capital. 

Deutsche Bank Espanya nomena José Tello nou director de particulars

Deutsche Bank Espanya ha nomenat José Tello nou responsable de la mesa d'execució de particulars del Centre d'Inversions d'International Private Bank (IPB), la divisió del banc que engloba banca de particulars, empreses, banca privada i gestió patrimonial. Tello és llicenciat en economia i té una trajectòria professional de més de 20 anys en banca privada. El 2006 es va incorporar a UBS, on va ocupar diversos càrrecs de responsabilitat, i va ser l'últim responsable de la mesa d'execució del banc suís a Espanya fins al setembre del 2022.

Marc Crous, nou president del Beauty Cluster

El Beauty Cluster, el clúster privat del sector de la bellesa, ha anunciat un canvi de mandat. Eva Lluch, propietària i consellera de Lluch Essence, fins ara presidenta del clúster, cedeix el càrrec a Marc Crous de RNB, que fins ara ocupava el càrrec de vicepresident. Crous és director comercial a l'empresa RNB, grup cosmètic d'origen farmacèutic que crea solucions per a la pell.

Edenred nomena Carlos García com a nou director comercial a Espanya

Edenred, plataforma de beneficis socials, incentius i retribució flexible, ha nomenat Carlos Alberto García Manzanares com a nou director comercial corporatiu a Espanya. L'executiu té experiència en empreses en l'àmbit de l'ocupabilitat, la formació, la consultoria i els recursos humans, com ara Adecco, on va exercir diverses funcions, primer a Espanya, com a director nacional de vendes i d'operacions, i posteriorment en posicions internacionals. Prèviament, també va ser director comercial a ManpowerGroup Espanya.

Enaire nomena director de coordinació civil-militar el general Juan Ángel Treceño

Enaire, gestor nacional de navegació aèria, ha nomenat director de coordinació civil-militar Juan Ángel Treceño, general de la Divisió de l'Exèrcit de l'Aire i de l'Espai. Treceño, diplomat d'estat major de les forces armades i màster d'estudis estratègics per l'Air University (Estats Units), és pilot de transport militar i ha completat més de 2.500 hores de vol en avions de transport.

stats