Mercat de fitxatges
Economia Directius 28/04/2023

Seat pesca a Cuatrecasas el seu nou advocat general

Reynés aconsegueix cadira al consell de Veolia i Santander nomena una nova responsable a Amèrica

2 min
Francisco Reynés, president executiu de Naturgy, la Catalana de Gas que esdevé més global / NATURGY

BarcelonaA Cellnex sembla que les aigües comencen a calmar-se. Després del rebombori de les darreres setmanes, amb la pressió del fons anglès TCI per apartar Bertran Kan, la companyia ha nomenat dos nous consellers i, finalment, ha trobat qui pot substituir Tobías Martínez: serà Marco Patuano i ho farà a partir del 4 de juny. Mentrestant, el president de Naturgy es fa un lloc a Veolia, la propietària d'Agbar, com a conseller independent, i Seat pesca a Cuatrecasas el seu nou advocat general.

Francisco Reynés entra a la francesa Veolia com a conseller independent

El president de Naturgy, Francisco Reynés, s'incorporarà al consell d'administració de la companyia francesa Veolia –l'empresa propietària d'Agbar i de la qual Àngel Simón és vicepresident– com a conseller independent durant un període de quatre anys. Reynés, que ocupa el càrrec de president i conseller delegat de Naturgy des del 2018, va començar la seva carrera professional al sector de l'automoció, al Grup Volkswagen, i va passar per Johnson Controls abans de ser director general al grup cimenter Uniland. Segons el grup, el càrrec de president a Naturgy és compatible amb el consell de Veolia.

Seat pesca a Cuatrecasas el seu nou advocat general

Víctor Manuel Sánchez ha estat nomenat advocat general i director de serveis legals i bon govern de les empreses del Grup Seat a Espanya. Sánchez reportarà al conseller delegat de Seat, Wayne Griffiths, i succeeix als càrrecs Thomas Meiers i Marco Cortinovis. Sánchez treballava fins ara al bufet d'advocats Cuatrecasas, on exercia com a soci a l'àrea de litigació i arbitratge. Durant la seva etapa a Cuatrecasas, ha assessorat i representat Seat i el Grup Volkswagen en diverses matèries.

Santander nomena Christiana Riley nova responsable regional de l'Amèrica del Nord

Banco Santander nomenarà Christiana Riley responsable regional de l'Amèrica del Nord a partir de l'1 d'octubre, subjecte a aprovació regulatòria. Riley liderarà tots els negocis del banc als Estats Units i Mèxic. Fins ara, Riley treballava al Deutsche Bank, on ha estat membre del consell directiu i ha ocupat càrrecs de responsabilitat durant els darrers 17 anys. Abans d'arribar al Deutsche Bank, Riley havia treballat a McKinsey a Frankfurt i a Greenhill & Co a Nova York i Frankfurt. 

Daniel Milà, nou director general d'Escofet

L'empresa Escofet, del grup Ciments Molins, ha incorporat Daniel Milà com a nou director general de la companyia. Milà és enginyer industrial per la UPC de Terrassa, i ha estat director general de Catalonia Ceràmica i Xella Group, i també gerent a Cepex España. Milà substitueix al càrrec el fins ara director general, Andreu Gomà.

El Grup Teresa Carles Flax & Kale amplia la cúpula directiva

El grup de restaurants flexitarians Teresa Carles Flax & Kale ha ampliat la seva cúpula directiva amb quatre nous nomenaments. Així, Jesús Collado s'incorpora com a managing director hospitality del grup. Collado ha ocupat llocs directius en algunes de les principals companyies de restauració com PepsiCo Restaurants, KFC o Restauravia. Alhora, Enrique Mandado serà el nou director d'operacions de la companyia. Per la seva banda, Jonathan Ramiro Pintos s'incorpora com a director industrial del grup, amb el repte d'optimitzar processos a les seves plantes de producció ubicades a Bell-lloc d'Urgell (Lleida) i Fraga (Osca). Finalment, Jesús Ramos serà el nou director de la planta d'Osca.

stats