Economia 07/03/2013

La directora de Relacions Laborals renuncia tres setmanes després de ser nomenada

Mercè Jou, d'UDC, declina ocupar el càrrec a la conselleria de Felip Puig per mantenir el seu escó al Parlament

Efe
1 min

BarcelonaLa directora general de Relacions Laborals de la Generalitat, Mercè Jou, d'Unió Democràtica de Catalunya (UDC), ha renunciat al càrrec tres setmanes després del seu nomenament per part del Govern per poder mantenir el seu escó al Parlament.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

El 'Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya' (DOGC) publica avui el cessament de Jou, que el passat 12 de febrer va ser designada responsable de Relacions Laborals i Qualitat a la Feina, direcció adscrita a la conselleria d'Empresa i Ocupació que dirigeix Felip Puig.

Fonts del departament han indicat a Efe que la renúncia de Jou respon a una decisió de la direcció d'Unió, que ha cregut convenient que deixés la direcció a la conselleria per poder exercir com a diputada al Parlament i no incórrer així en incompatibilitat amb el nou càrrec.

Fonts de CiU, per la seva banda, han assenyalat a Efe que aquesta decisió respon a qüestions de reorganització de funcions dins el grup parlamentari.

Jou (Olesa de Montserrat, 1962), llicenciada en ciències econòmiques i empresarials i màster en Direcció Pública per Esade, és militant d'UDC des del 1990, ha format part de l'executiva local d'Unió de Olesa en diverses ocasions i és membre del comitè de govern d'UDC des del 2008.

Des de l'any 2003, és regidora de l'Ajuntament d'Olesa, i des del 2010, diputada al Parlament de Catalunya.

stats