Economia 01/12/2014

Empreses catalanes del tercer sector busquen oportunitats a Colòmbia

La Generalitat organitza la primera missió comercial amb 13 entitats catalanes per tal que exportin l'activitat que fan en camps com l'atenció a la gent gran o l'educació

E. F.
1 min

BarcelonaLa internacionalització també és un pas estratègic per a les empreses i entitats del tercer sector a Catalunya. Un total de 13 entitats viatgen a Colòmbia en la primera missió comercial que organitza l'agència Acc1ó perquè busquin oportunitats d'exportar la seva activitat, centrada en camps com l'atenció a la gent gran, a les persones amb discapacitat o les que estan en risc d'exclusió.

La missió a Bogotà buscarà aliances amb entitats i empreses locals o bé oportunitats perquè les empreses catalanes puguin desplegar allà els seus serveis en la millora de la qualitat de vida de les persones i la integració dels col·lectius de població en risc.

Hi participaran entitats com la Fundació Ampans i la Fundació Ramon Noguera, d'atenció a les persones amb discapacitat intel·lectual; la Plataforma Educativa, que atén també persones amb discapacitat i risc d'exclusió i d'altres com Asproseat, Encís, la Fundació Èxit, Insercoop, Fundació Pere Tarrés, Suara Serveis, fundació Ser.gi i Eduvic, entre d'altres.

stats