Economia 03/07/2014

Global Energy Services presenta un ERO per eliminar 627 llocs de treball

L'empresa, amb presència a Tarragona, preveu eliminar un 25% de la plantilla

Efe
1 min

BarcelonaAquest dijous, l'empresa Global Energy Services (GES), que es dedica a la construcció i al manteniment solar i eòlic, ha presentat un ERO que planteja que s'extingeixin 627 llocs de treball a l'Estat i que es tanquin totes les oficines llevat de la seu central a Bilbao i de cinc centres de servei. La direcció calcula que 483 dels afectats pertanyen a la plantilla que trreballa a Madrid, mentre que 7 dels 483 pertanyen a la planta de Tarragona.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Siemsa, la filial, també veu trontollar la feina de 131 treballadors, 25 dels quals estan establits a Tarragona. A Siemsa control i sistemes són 13 persones, entre les que hi ha nou tarragonins que poden quedar-se a l'atur.

CCOO posa en dubte la documentació que ha presentat GES per proposar aquest expedient de regulació tan voluminós i l'atribueix a una "gestió deficient". També denuncia que no concorda el fet que plantegin fer fora a un quart de la plantilla quan, fa tan sols dues setmanes, GES seguia contractant treballadors. CCOO ha aprofitat per alertar de les elevades hores extres que es fan al sector.

stats