La francesa Gergonne inverteix 3,5 milions en una nova planta a Òdena

La companyia està especialitzada en la producció de cintes adhesives i components tècnics flexibles per a l'automoció

La filial de l'empresa francesa Gergonne amplia les instal·lacions a Catalunya amb la concentració en una nova planta a Òdena (Anoia) de la producció que fins ara feia a les plantes de Sant Andreu de la Barca. El grup Gergonne ha invertit 3,5 milions d'euros en aquest projecte i preveu crear quaranta llocs de treball durant els propers mesos. La companyia francesa està especialitzada en la producció de cintes adhesives industrials i en la fabricació de components tècnics flexibles per a diferents sectors, especialment el de l'automoció, però també és proveïdora de les indústries d'electrònica, línia blanca, sector mèdic i construcció.

Per al projecte de la nova nau a l'Anoia, Gergonne té el suport de l'àrea d'atracció d'inversions d'ACCIÓ, l'agència per la competitivitat de l'empresa de la Generalitat. La directora general de Gergonne España, Blanca Forniés, explica: "Actualment estem en procés d'adequació de la nova planta i invertint en instal·lacions més modernes. El trasllat des de l'actual ubicació a Sant Andreu de la Barca es farà a l'agost i preveiem començar la fabricació de productes a les noves instal·lacions el setembre d'aquest any".

Gergonne disposa a l'Anoia d'una nau de 5.000 metres quadrats i, a més, ha adquirit terrenys adjacents amb els quals preveu incrementar la producció i la plantilla. Actualment, a la nau d'Òdena hi treballen una quarantena de persones. El grup Gergonne té una plantilla arreu del món de més de 360 persones, 120 a França i la resta a les altres 8 plantes que té ubicades a l'Estat espanyol, Mèxic, Eslovàquia, la Xina i el Marroc. L'any 2014 va tenir una facturació de més de 50 milions d'euros, que preveu doblar en els propers cinc anys.

Més continguts de