Economia 16/11/2018

Els fundadors de Privalia abandonen la companyia

La direcció executiva de la plataforma passarà a càrrec de Fabio Bonfà

Ara
1 min
José Manuel Villanueva i Lucas Carné, fundadors de Privalia

BarcelonaLucas Carné i José Manuel Villanueva, cofundadors de Privalia, abandonen la companyia. La direcció executiva de la plataforma online, dins el grup francès Vente-Privee, passarà a ocupar-la Fabio Bonfà, tal com ha informat l'agència Europa Press citant fonts de la mateixa empresa.

Segons ha explicat Vente-Privee, la decisió personal adoptada pels dos empresaris es produeix en un moment favorable de creixement per al grup i de consolidació del seu desenvolupament en l'àmbit europeu, fruit de la seva estratègia internacional que va arrencar el 2015 mitjançant una sèrie d'adquisicions.

"La integració de Privalia dins el grup Vente-Privee que Carné i Villanueva han dut exemplarment a terme els dos últims anys ens permet d'ara endavant projectar el grup Vente-Privee cap a la nostra visió a llarg termini", ha apuntat Jacques-Antoine Granjon, president de la marca francesa.

Per la seva banda, Carné i Villanueva han afirmat que marxen "tranquils pels resultats obtinguts i sabent que l'equip que ara dirigeix Fabio Bonfà estan perfectament capacitat per seguir amb el desenvolupament de la companyia".

El nou director executiu de Privalia s'encarregarà ara de supervisar el creixement de la plataforma online a Espanya, Itàlia, el Brasil i Mèxic, a banda de liderar l'expansió cap a altres zones d'Europa.

stats