Economia 24/02/2015

Hisenda sobre Monedero: "A tots els contribuents se'ls tracta igual a Espanya"

El president de l'Agència Tributària, Miguel Ferre, demana no fer "interpretacions rares" sobre la inspecció fiscal al número 3 de Podem

Europa Press
1 min
El secretari d'estat d'Hisenda, Miguel Ferre, i la directora de l'Agència Tributària, Beatriz Viana, ahir durant la roda de premsa sobre la llei antifrau.

MadridEl secretari d'Estat d'Hisenda i president de l'Agència Tributària, Miguel Ferre, s'ha pronunciat sobre la inspecció fiscal que té oberta el número 3 de Podemos, Juan Carlos Monedero. "A tots els contribuents se'ls tracta igual a Espanya", ha dit Ferre, i ha demanat que no es busquin "interpretacions rares" al fet que una notificació d'inspecció la lliurin agents de duanes.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Ferre, en declaracions a la premsa després d'inaugurar unes jornades sobre la Zona Especial Canària (ZEC) organitzades per Deloitte i l'Associació per al Progrés de la Direcció, ha dit que no li correspon a ell creure o no en les declaracions que ha fet els darrers dies el mateix Monedero sobre la seva situació fiscal.

"Això és la situació particular d'un contribuent amb l'administració tributària i jo no em pronuncio sobre contribuents concrets. Les percepcions que tenen els contribuents són molt diverses però li puc assegurar que a tots se'ls tracta igual a Espanya", ha subratllat.

stats