Economia 25/10/2014

Iberia i British tornaran a vendre bitllets a través d'eDreams

Serà efectiu quan s'inclogui a la web el preu final del bitllet

Agències
1 min

MadridIberia i British Airways han anunciat aquest dissabte que han restablert la venda dels seus bitllets a eDreams a Espanya i Opodo a França, després de les mesures adoptades per Odigeo per ajustar les seves webs, segons han informat en un comunicat.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Després d'aquestes mesures, les aerolínies han assegurat que el preu total del bitllet, inclosos els càrrecs obligatoris per al client, es mostra "des de l'inici del procés de reserva". "Tots els vols d'Iberia i British Airways tornen a estar disponibles per a la venda en aquestes pàgines webs", han afirmat.

Iberia i British Airways han matisat que reposaran les seves tarifes a eDreams.com quan Odigeo confirmi que aquestes pàgines també compleixen "amb la regulació europea de protecció del consumidor".

La Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) va suspendre aquest divendres cautelarment, amb efecte immediat, la negociació de les accions d'eDreams Odigeo perquè concorrien "circumstàncies que podien pertorbar el normal desenvolupament de les operacions" sobre el valor.

En el moment de la suspensió pel supervisor borsari, els títols de l'agència de viatges en línia es desplomaven un 159,08%, fins als 1,023 euros.

stats