Immobiliari
Economia Immobiliari 14/06/2023

Un 'supercoworking' en ple Eixample

Aticco arriba als 37.000 metres i es converteix en el tercer operador d'espais flexibles

2 min
Un espai común  a un 'coworking' d'Aticco.

BarcelonaAticco Workspaces obrirà un nou espai de coworking de 4.325 metres quadrats en ple Eixample de Barcelona, al número 105 del carrer Bailèn, entre Aragó i València, segons ha pogut saber l'ARA. Aquest nou espai de feina flexible s'ubicarà en un edifici que és propietat de Mutual Médica. L'operació l'ha assessorat Forcadell.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Amb aquest nou espai, que està previst que estigui plenament operatiu a partir del setembre, la companyia ja suma un total de 37.000 metres quadrats d'espais de coworking a Espanya, entre Barcelona i Madrid. L'espai està concebut perquè hi puguin treballar des de nòmades digitals i autònoms fins a start-ups i empreses que hi posen les seves oficines, segons ha explicat el conseller delegat d'Aticco, Gabriel Espín, ja que hi ha des d'espais comuns fins a despatxos, sales de reunions i fins i tot pisos tancats per a seus corporatives.

"La comercialització dels espais pinta bé", ha assegurat a l'ARA Espín, que apunta que hi ha molta demanda d'aquests tipus d'espais. El conseller delegat d'Aticco assegura que aquest immoble aportarà als clients una gran dinamització amb activitats, gimnàs, cantina i dues terrasses, una a la primera planta i una altra a la cinquena, que es volen convertir en un tret diferencial per als usuaris, a més d'auditori, sales de formació, cabines per fer trucades telefòniques i espais de descans. L'edifici també oferirà aparcament amb punts de recàrrega per a cotxes elèctrics, motos, bicicletes i patinets.

La companyia vol convertir aquest edifici del carrer Bailèn en el nou flagship d'Aticco a l'Estat. L'immoble, per les activitats que s'hi desplegaran i les oportunitats de networking, es diferenciarà molt de les oficines tradicionals i, fins i tot, d'altres coworkings que només es dediquen al lloguer d'espais de feina, sense donar més serveis.

Creixement del 14%

L'obertura de l'edifici de Bailèn suposa un creixement del 14% per a Aticco, que ja arriba als nou espais de coworking als barris de l'Eixample i Poblenou, a Barcelona, i al barri de Salamanca, a Madrid. Així, la companyia es posiciona com el tercer operador de coworking a Espanya, amb més de 5.300 persones que hi treballen.

Segons dades de les diferents consultores immobiliàries, la demanda de coworking i espais de treball compartit i flexibles continua augmentant a Barcelona i Madrid, i encara queda molt recorregut per assolir el percentatge d'aquests espais en altres capitals econòmiques europees.

stats