Economia 12/12/2018

Inditex bat el rècord de vendes i augmenta els beneficis un 4% els primers nou mesos del 2018

El benefici net va ser de 2.438 milions d'euros

Ara
1 min
Botiga Zara a la Cinquena Avinguda de Nova York

BarcelonaLa multinacional espanyola de moda Inditex va batre el seu màxim històric de vendes en els primers nou mesos de l'exercici 2018, que en el seu cas van de l'1 de febrer al 31 d'octubre. Aquest fet va impulsar a l'alça els beneficis de l'empresa, que van créixer un 4%, fins als 2.438 milions d'euros, segons ha informat l'empresa aquest dimecres.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

La companyia gallega va facturar 18.437 milions, és a dir, un 3% més que en els nou primers mesos de l'exercici anterior, amb vendes positives en botigues comparables en totes les àrees geogràfiques on opera. En aquest sentit, el clima, amb un setembre molt càlid, va afavorir el ritme de facturació. El benefici abans de pagar impostos i interessos també va pujar un 3%, fins als 3.932 milions d'euros.

A finals d'octubre, Inditex, que compta amb marques com Zara, Pull&Bear, Bershka i Oysho, tenia 7.442 botigues operatives en 96 mercats. Durant els primers nou mesos de l'any en va obrir en 51 països i va dur a terme un pla de renovació i ampliació de les ja existents per fer-les totes ecològicament eficients a finals del 2020.

stats