Economia 20/04/2015

Un grup inversor compra per 60 milions la fàbrica catalana d'Alstom

El Grupo Baraka cobrarà un lloguer al fabricant de trens durant, com a mínim, 10 anys

Efe
1 min
La fàbrica catalana d’Alstom rep la primera comanda en un any i mig

BarcelonaEl grup d'inversió privada Baraka Global Invest ha adquirit per 60 milions d'euros les instal·lacions a Santa Perpètua de Mogoda (Vallès Occidental) de la companyia d'infraestructures Alstom, on es fabriquen trens i tramvies i treballen més de mil persones.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Les instal·lacions es componen de 22 edificis que inclouen naus per a la fabricació de trens i s'hi utilitzen les tecnologies més modernes, segons ha informat en un comunicat el grup inversor, propietat de l'empresari Trinitario Casanova.

Alstom continuarà operant al mateix complex industrial, d'uns 370.000 metres quadrats, i pagarà un lloguer al nou propietari durant deu anys, període pel qual ha estat acordat el contracte subscrit amb el nou propietari.

El Grupo Baraka és un 'holding' empresarial especialitzat en l'edificació integral de centres comercials i supermercats, que està especialitzat en inversions immobiliàries i la promoció d'habitatges i sòl residencial.

La companyia de Trinitario Casanova, amb seus a Madrid i Múrcia, opera especialment a la capital catalana, Barcelona i la costa d'Alacant.

Alstom, d'origen francès, és un gran grup industrial i tecnològic líder mundial en infraestructures per a la generació i transmissió d'energia elèctrica i transport ferroviari.

El grup va facturar 20.000 milions d'euros en l'exercici 2013-14 i dóna feina a 93.000 persones en un centenar de països.

stats