Economia 19/02/2014

La firma de moda japonesa Uniqlo obrirà la primera botiga a Barcelona

Uniqlo, la quarta companyia en el sector tèxtil mundial, disposa de més de 1.200 botigues al món

Europa Press
1 min

BarcelonaLa companyia japonesa de moda Uniqlo ha acordat l'obertura de la seva primera botiga Barcelona, que també serà la primera en el conjunt de l'Estat. L'establiment s'ubicarà a la plaça Catalunya al local ocupat per la Fundació Caja Madrid, actualment tancat. Segons tal i com ha avançat avui el portal especialitzat en moda Modaes.

Aquesta operació es troba dins del pla d'expansió a Europa, un pla que té la intenció de superar els tres gegants de la distribució de la moda mundial: Inditex, H&M i Gap. De fet, el seu president, Tadashi Yanai, ja ha mostrat el seu desig d'enderrocar a Inditex en el sector de la distribució tèxtil.

La firma japonesa, la quarta en el sector tèxtil a nivell global, disposa de més de 1.200 establiments al món en 14 mercats a nivell mundial. Hong Kong, Taiwan o els Estats Units són indrets on la companyia disposa de més bon posicionament a l'estranger.

A nivell europeu Uniqlo disposa de botiges a França, Anglaterra i Rússia. De cara a la primavera vinent té previst inaugurar un nou establiment a Berlín i d'aquesta manera s'estrenarà al mercat alemany.

stats