Economia 20/12/2017

El jutge decreta la liquidació d'Open Camp

L'empresa municipal BSM ja ha fet dotacions pels impagaments i no preveu ingressos el 2018

Ara
1 min
L’Anella Olímpica i, al costat, simulacions de les futures atraccions i el director general d’Open Camp, Paco Medina.

BarcelonaEl parc temàtic de l'esport Open Camp ha entrat en fase de liquidació després que el jutge del mercantil número 8 de Barcelona hagi posat fi a la fase de conveni, segons publica aquest dimecres el digital 'Palco23'. L'empresa haurà de presentar un pla per satisfer amb els actius que tingui tots els seus deutes, que al juliol es van estimar en uns 13 milions d'euros, la majoria corresponents a socis del projecte (al voltant de 8 milions).

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

La companyia, que a l'estiu va anunciar una aturada per trobar una inversió que li permetés continuar la seva activitat i promocionar-se, continua el seu procés de recerca de més capital. De fet, fonts de la companyia indiquen que esperen que aquest procés no afecti el seu conveni amb l'Ajuntament de Barcelona, ja que confien a superar aquesta fase gràcies a un nou inversor.

El consistori, a través de la seva empresa pública Barcelona Serveis Municipals (BSM), ha comentat a 'Palco23' que no s'ha rescindit el contracte. "Si l'empresa desapareix afectarà, com qualsevol client, pel lloguer que tenen" l'Anella Olímpica de Montjuïc. Segons la memòria de BSM, ja s'han aprovisionat fons per cobrir els impagaments d'Open Camp el 2016, que se situen en 1,2 milions, i de cara al 2018 no preveuen cap ingrés en relació al parc temàtic de l'esport.

stats