Economia 14/06/2019

Mor Ramon Pont, president del grup Borges

Va ser directiu del Barça entre el 2010 i el 2018

Ara
1 min
Mor Ramon Pont, president del grup Borges

BarcelonaRamon Pont Amenós, president de Borges International Group, ha mort aquest divendres a casa seva als 82 anys acompanyat dels seus familiars. Ramon Pont, president del grup des del juliol del 2007, havia tingut un paper molt rellevant en la gestió i consolidació del grup, segons ha destacat la companyia en un comunicat.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Pont també va ser directiu del Futbol Club Barcelona entre l'any 2010 i el febrer del 2018, quan va deixar la directiva del club per motius personals.

Ramon Pont, de la tercera generació familiar a l'empresa, va participar molt activament en la gestió del grup Borges, i sota la seva presidència la companyia va continuar la seva expansió fins a arribar als 116 països on actualment comercialitza els seus productes.

Durant la seva llarga trajectòria professional i personal, Pont Amenós, que es va incorporar al grup el 1959 després de finalitzar els estudis internacionals, va centrar bona part de la seva tasca en la difusió dels valors de l'empresa familiar.

Pont deixa un llegat empresarial d'èxit, així com una empremta humana inesborrable en els seus equips, als quals va transmetre l'ambició per l'assoliment i consecució dels objectius vinculats a l'esforç i creixement, segons indica l'empresa en el seu comunicat.

La família Pont va fundar Borges el 1896 i a l'empresa ja hi ha els membres de la quarta generació. El consell d'administració de la companyia ha lamentat la mort de Ramon Pont Amenós perquè significa la pèrdua d'un empresari que ha sigut un exemple de treball, constància i dedicació, conclou el comunicat.

stats