Economia 03/02/2015

Novo Banco acomiada el seu conseller delegat a Espanya

La sortida de Pedro J. Escudero arriba dues setmanes després que l'exconseller presentés una demanda per incompliment de contracte

Ara
1 min
NOVO BANCO, LA NOVA MARCA COMERCIAL L’Espírito Santo ha quedat dividit en dos nous bancs de cara a la seva venda a entitats estrangeres:  d’una banda, Novo Banco, que és la nova marca comercial del que va ser el primer banc portuguès,  i, de l’altra, el banc dolent creat per traspassar-hi els actius tòxics de l’entitat.

BarcelonaNovo Banco va decidir aquest dilluns rescindir el contracte del seu conseller delegat, Pedro J. Escudero, segons recull Expansión. La publicació apunta que aquest acomiadament seria conseqüència d'una sèrie d'enfrontaments entre la matriu i l'equip gestor espanyol a partir del nomenament del director adjunt José Pinto Ribeiro.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Escudero va presentar fa dues setmanes una demanda per incompliment de contracte on assegurava que l'entitat portuguesa no respectava les seves responsabilitats.

Fonts de l'empresa citades per Expansión han confirmat la sortida d'Escudero, però no han aclarit si ha estat de mutu acord o un acomiadament.

La sortida de l'exconseller arriba en un moment crucial per Novo Banco, que està en ple procés de venda. Bancs com CaixaBank o el Santander han expressat el seu interès en l'adquisició.

stats