Empreses
Economia 25/09/2023

Paack tanca una ronda de 45 M€ liderada per Infravia i el BBVA

L'empresa de missatgeria per al comerç electrònic va facturar més de 100 milions d'euros el 2022

ARA
2 min
Paack tanca una ronda de 45M€, la més gran de l’any a Espanya

BarcelonaL'empresa dedicada a la indústria de la logística Paack ha tancat una ronda de finançament de 45 milions d'euros liderada pel fons francès Infravia Growth i BBVA Spark, que han aportat 30 i 15 milions, respectivament. Aquesta operació té per objectiu seguir reforçant la seva posició en el mercat de missatgeria per al comerç electrònic. També busca invertir en innovació de producte i ampliar la seva cobertura de distribució per tot Europa.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Aquesta empresa, amb presència a Espanya, França, Itàlia i Portugal, va superar l'any passat els 100 milions d'euros de facturació i ara mateix el seu principal objectiu és aconseguir ser rendible en tots els països en els quals opera, així com ser líder en el mercat europeu.

"Estem molt agraïts al nostre equip i al suport dels nostres inversors. Ens queden moltes coses per millorar, però tenim una oportunitat real de liderar el mercat europeu de missatgeria per al comerç electrònic en matèria de sostenibilitat i conveniència", ha assegurat el seu conseller delegat i cofundador, Fernando Benito.

150 clients internacionals

Paack opera actualment diversos milions d'entregues al mes de més de 150 clients internacionals, inclosos 17 dels 20 retailers de comerç electrònic més importants a Espanya, entre els quals hi ha Amazon, Apple, Inditex, AliExpress, Nike i Nespresso.

El soci fundador d'Infravia Growth, Guillaume Santamaría, ha situat aquesta empresa logística com a líder europeu en matèria d'entregues de comerç electrònic sostenibles dels pròxims anys. "En aquest sentit, estem encantats de seguir donant suport a la companyia i al seu equip gestor", ha afegit. Qui també ha ressaltat l'aposta de l'empresa per la sostenibilitat ha estat el responsable de BBVA Spark, Roberto Albaladejo, que considera que Paack és la prova que és possible transformar una indústria tradicional recolzant-se en l'ús de la tecnologia i la descarbonització de l'economia.

Paack, que va néixer ara fa cinc anys, té la seva seu central a Barcelona, on treballen més de 240 persones especialitzades en logística, transport i tecnologia. Comptant amb aquesta ronda de finançament, la companyia ha aconseguit un total de 300 milions d'euros.

stats