Cantoblanco Catering, del president de la patronal madrilenya, presenta concurs de creditors

Es converteix en la dotzena empresa d'Arturo Fernández que es declara insolvent. El també vicepresident de la CEOE va utilitzar 37.000 euros d'una targeta en B de Caja Madrid

El president de la patronal madrilenya CEIM i vicepresident de la CEOE, Arturo Fernández, deixa caure una empresa més. El jutjat Mercantil número 1 de Madrid ha declarat en concurs de creditors el Grupo Cantoblanco Catering Service, el que eleva a 12 les companyies vinculades a Fernández que es declaren insolvents -estan en concurs o preconcurs de creditors-. L'escàndol de les targetes en B de Caja Madrid ha esquitxat de ple l'empresari, que dilluns va prometre que tornaria els 37.000 gastats de forma opaca tot i defensar que ningú li havia dit que la targeta fos "opaca i il·legal".

El grup Cantoblanco ja va presentar preconcurs de creditors el juny i aquest dimecres ha sortit publicat al Butlletí Oficial de l'Estat (BOE) el pas del jutjat Mercantil. L'empresa de càtering és l'encarregada del servei de cafeteria i restaurant del Congrés dels Diputats, a més de comptar amb 135 establiments de tipus molt divers, com col·legis, hotels, restaurants, cafeteries i gimnassos. El 2013 va anunciar l'inici d'un procés d'ampliació de capital d'entre 50 i 70 milions d'euros.

Més continguts de