Economia 05/02/2013

Pimec es desmarca de l'acte empresarial a favor del pacte fiscal i anuncia que no hi participarà

Justifica la seva decisió pels "canvis unilaterals" anunciats per Foment

Ara
1 min

BarcelonaFoment s'està quedant sol en l'acte empresarial a favor del pacte fiscal. Pimec ha anunciat aquest dimarts que no hi anirà en considerar que "no té sentit la seva participació", donats els canvis "unilaterals" que ha implantat Foment. Aquest dilluns, la patronal va anunciar que l'acte –que ha anat perdent suports a mesura que s'acostava la data de celebració– es faria finalment a la seva seu, i no al Palau de Congressos de Fira de Barcelona, com estava previst inicialment.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Pimec critica que es va assebentar d'aquests canvis "a través dels mitjans de comunicació", i considera que l'acte "tenia raó de ser mentre fos un acte unitari i d'afirmació empresarial". "Vistos els esdeveniments dels darrers dies i els canvis unilaterals d'ahir, que desvirtuen l'esperit d'unitat empresarial, Pimec entén que no té sentit la seva participació en aquest acte", ha dit l'organització de petites i mitjanes empreses en un comunicat.

Pimec conclou el document lamentant "que es perdi aquesta oportunitat de fer un acte unitari i d'afirmació empresarial".

stats