Crisi del deute
Economia 16/08/2011

El govern de Portugal vol reduir la despesa i augmentar l'estalvi de l'estat

L'anunci és la resposta del govern a les dades publicades avui per l'Institut Nacional d'Estadística Portuguès que mostren una caiguda del PIB del 0,9% durant el segon trimestre d'aquest any.

Redacció
1 min

LisboaEl govern de Portugal ha anunciat avui la seva intenció de reduir els costos i promoure l'estalvi després de fer-se públiques les dades que denoten una contracció del creixement del 0,9% del PIB durant el segon trimestre de l'any 2011.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

El ministre Adjunt i d'Assumptes Parlamentaris, Miguel Relvas, ha destacat que el govern ja està en camí per reduir la despesa estatal per "als pròxims mesos i anys" i ha assegurat que està creant les condicions per a contribuir al creixement de l'economia mitjançant l'enfortiment del teixit empresarial del país.

Les paraules del ministre fan referència a les dades publicades avui per l'Institut Nacional d'Estadística Portuguès que mostren una caiguda del PIB del 0,9% durant el segon trimestre d'aquest any, en front de la caiguda del 0,6% que va registrar el país durant el primer trimestre.

stats