Publicitat
Publicitat

El president de Lloyds Banking Group agafa la baixa per estrès

Els metges haurien aconsellat a Antonio Horta-Osorio no tornarà a treballar fins a finals d'enguany perquè "un excés de feina" li hauria provocat "fatiga"

El president de Lloyds Banking Group , António Horta - Osório , ha sol·licitat la  baixa per malaltia , segons ha comunicat aquesta entitat financera britànica nacionalitzada .

" Com a  consell dels metges" ,  Horta - Osorio es pren un permís temporal per absentar-se de les seves funcions com a primer executiu del banc per malaltia . S'espera que l'exexecutiu del Santander torni a l a seva posició abans de final d'any " , ha assegurat  Lloyds.
 
Una font propera a l'alt directiu, assenyala que l'excés de càrrega de feina ha estat  la causa de la seva malaltia . " Ha estat patint fatiga causa de l'excés de treball" , ha afegit aquesta font, cosa que coincideix amb l a informació que ha publicat e l Financial Times . Aquest rotatiu assenyala també l'estrès com a causa de la malaltia del banquer. El consell 
d'administració decideix com es repartiran de forma provisional  les seves funcions .

Horta- Osorio va rebre un paquet d'efectiu i accions de més de 10 milions d'euros per incorporar-se a Lloyds . Aquesta entitat és un 40 % propietat del Govern britànic després del rescat realitzat arran de l a crisi financera.
 
Horta- Osorio va assumir el càrrec de primer executiu de Lloyds al març, procedent de Santander UK , entitat que va deixar a finals de l' any passat . La seva sortida va provocar canvis en la cúpula del Santander . Ana Patricia Botín va deixar la presidència de Banesto per fer-se càrrec de la filial britànica del Santander.

Des que Horta - Osorio va arribar a Lloyds, un pla de reestructuració ha retallat uns 15.000 llocs de treball , per reduir a la meitat la presència internacional de Lloyds i en vendre unes 630 sucursals d'aquest.

Etiquetes

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT