Economia 10/12/2015

El president de Volkswagen garanteix la inversió a Espanya en els termes previstos

Efe
1 min
El president de Volkswagen, Matthias Müller, en roda de premsa a Wolfsburg. JULIAN STRATENSCHULTEN / EFE

WolfsburgEl president de Volkswagen, Matthias Müller, ha certificat que les inversions milionàries promeses a Seat i Volkswagen Navarra es mantenen en els termes anunciats. "Estudiem tot el nostre programa d'inversions i no hi ha cap decisió negativa respecte a Espanya per la qual cosa aquestes inversions es mantindran com estava previst", ha reiterat en una roda de premsa a Alemanya.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

També ha explicat que el màxim responsable de Compres del grup, Francisco Javier García Sanz, ara també responsable de supervisar l'escàndol de manipulació d'emissions en motors dièsel, és a Espanya aquest dijous "negociant amb membres el govern espanyol" qüestions relacionades amb les emissions de CO2.

A Catalunya, també se segueix de prop el desplegament de la inversió a Martorell, de 3.300 milions. Després d'una reunió amb Seat i els sindicats, la Generalitat ha instat l'Estat a aportar una part més gran en les ajudes que rebrà l'empresa perquè és qui té "la capacitat fiscal", ha avisat el conseller Felip Puig.

stats