AUDIOVISUAL
Economia 19/01/2011

Prisa assegura que Mediapro no pot sortir del concurs de creditors

El grup de mitjans de comunicació diu que abans que els tribunals fixin el passiu de Mediapro no serà possible determinar si s'aixeca o no el concurs

Redacció
1 min

BarcelonaEl grup Prisa ha respost al comunicat d'ahir de Mediapro en què anunciava que més de la meitat dels creditors del grup aprovaven la Proposta Anticipada de Conveni (PAC) que els permetria superar el concurs de creditors en els propers mesos. Prisa assegura que la llei concursal impedeix l'aprovació del conveni de creditors mentre no estiguin resolts tots els incidents plantejats als tribunals. El grup de mitjans de comunicació creu que només quan la justícia fixi definitivament el passiu de Mediapro es podrà determinar l'aixecament o no del concurs.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

La Proposta Anticipada de Conveni (PAC) va comptar amb el suport majoritari de les entitats financeres però no del grup Prisa. El conflicte s'emmarca en la guerra pels drets televisius del futbol. Les votacions per aprovar la PAC es van tancar el mes de desembre passat i el conveni preveu el pagament íntegre del deute ordinari (amb Sogecable) en un termini de 35 mesos i sense quitacions.

Mediapro, especialitzada en la gestió dels drets audiovisuals del futbol, va sol·licitar l'obertura de concurs de creditors el 16 de juny passat i va acusar Sogecable d'un "greu" incompliment contractual per no complir les seves obligacions de pagament.

stats