Economia 27/01/2015

El jutge prohibeix a Saphir vendre perfums equivalents a marques de Puig

La companyia catalana ja va guanyar un litigi similar a Equivalenza

Ara
1 min
Marc Puig és el conseller delegat de Puig, grup que participa en un 50% d’Isdin juntament amb els laboratoris Esteve.

BarcelonaEl jutjat de marca comunitària número 2 d'Alacant ha estimat un recurs que va presentar la companyia catalana Puig contra Saphir per competència deslleial, publicitat il·lícita i i aprofitar-se de marques registrades, en un sentència dels passat 14 de gener. El jutge prohibeix a Saphir i a les seves ensenyes Caravan, Saphir i IAP incloure referències a productes de Puig en els seus llistats i etiquetes.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Aquesta és la segona demanda d'aquest tipus que guanya Puig, després de que el jutjat també dictés una resolució similar en una demanda que Puig va presentar contra Equivalenza. La sentència protegeix les marques de Puig a tota la Unió Europea en front de la denominada perfumeria d'equivalència, és a dir, aquells productes de perfumeria que és venen dient que equivalen a una determinada marca reputada.

En el cas de Saphir, s'utilitzaven com a reclam marques conegudes de Puig com són Carolina Herrera, Paco Rabanne i Nina Ricci.

La sentència estableix que Saphir haurà de cessar i abstenir-se en un futur de comercialitzar, oferir, publicitar o promocionar els seus productes, fins i tot per internet o per via oral a les botigues, utilitzant marques de Puig.

stats