Economia 20/01/2017

Roca Junyent remodela el consell d'administració

Miquel Roca segueix al capdavant de la companyia, però el seu fill, Joan Roca, passa a presidir el consell d'administració

Ara
1 min
Joan Roca Segarra i el seu pare, Miquel Roca i Junyent.

BarcelonaNou moviment als grans bufets catalans. La setmana passada Emilio Cuatrecasas va deixar la primera línia del bufet d'advocats que porta el seu cognom en vendre's tota la participació que hi conservava, tal com va avançar l'ARA, i ara és el bufet Roca Junyent qui ha optat per remodelar el seu consell d'administració coincidint amb el vintè aniversari de la companyia.

L'expolític Miquel Roca ha comunicat que cedirà la presidència del consell d'administració del bufet i ha proposat que el succeeixi el seu fill, Joan Roca, que fins ara n'era vicepresident. Miquel Roca, però, no abandona l'empresa. De fet, seguirà com a president del bufet i seguirà portant els seus clients.

A més del canvi a la presidència, el consell d'administració també s'ha renovat considerablement. D'una banda el nombre de consellers es redueix de 12 a 9, i només ho seguiran sent Jordi Calvo, Jordi Guarch, Isidro del Sanz i, per suposat, Joan Roca. La resta de consellers seran: Blanca Usón (experta en fiscalitat), Alex Llevat (Dret mercantil i operacions), Natalia Martí (especialista en mercat de valors, protocols familiars i 'compliance'), Santi Pagès (que assumeix l'àrea internacional) i Josep Pujolràs (soci director del despatx a Girona).

Miquel Roca ha assegurat en un comunicat que "és el moment d'apostar per les noves generacions, amb socis més joves". La renovació del consell s'emmarca en el nou pla estratègic del bufet 2017-2020, que fixa com objectius la internacionalització i la digitalització de la companyia.

El despatx Roca Junyent tanca l'any del vintè aniversari amb una facturació propera als 20 milions d'euros. Actualment té oficines a Madrid, Barcelona, Palma, Lleida, Girona i Xangai. A dia d'avui hi treballen més de 240 persones.

stats