Economia 18/07/2019

Rentalcars.com crea 220 nous llocs de treball a Barcelona

L’empresa va establir-se a Catalunya amb l’objectiu de donar servei a diversos països d’Europa

Paula Clemente
2 min
Rentalcars.com crea 220 nous llocs de treball a Barcelona

L’empresa de lloguer de cotxes Rentalcars.com va obrir seu el 2018 a Barcelona, ocupa unes instal·lacions de més de mil metres quadrats al barri del Poblenou i ha creat, des d’aleshores, 220 llocs de treball. La marca, operada per Booking.com, va donar a conèixer ahir aquestes dades durant la reunió de treball que van mantenir diversos dels seus directius amb la consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

L’empresa va establir-se a Catalunya amb l’objectiu de donar servei, des de Barcelona, a diversos països d’Europa (com França, Portugal, Itàlia o el Regne Unit) i l’Amèrica Llatina, així com als Estats Units i Austràlia. La instal·lació va comptar amb l’ajut d’Acció, l’agència per a la competitivitat empresarial de la Generalitat. En concret, l’empresa va rebre el suport de Catalonia Trade & Investment, l’àrea d’atracció d’inversions estrangeres d’aquest organisme.

Marca Catalunya

“Que empreses com Rentalcars.com s’instal·lin a Catalunya contribueix al creixement del nostre ecosistema d’innovació”, va valorar Chacón al sortir de la trobada. “Aquestes empreses són un clar mecanisme de transmissió d’innovació per a tota l’economia”. De fet, per a la consellera en qüestió, aquest projecte “evidencia que Catalunya compta amb els elements necessaris per captar talent internacional i atraure inversió estrangera”. Es tracta d’un territori “innovador” i “ben situat en el context europeu”, va afegir Chacón.

La consellera s’havia reunit amb Rita Campilho, directora de Rentalcars.com, i Dan Williams, director de la divisió d’atenció al client de la mateixa companyia. Aquest últim es va mostrar “molt content” d’obrir una oficina a la ciutat de Barcelona, aquesta vegada dedicada als serveis de Rentalcars.com. “La perspectiva i l’atractiu internacional de la ciutat han demostrat ser una gran base de captació de talent per al negoci”, va assegurar Williams.

Booking va implantar-se a Catalunya el 2004 amb una filial encarregada del contacte amb els hotelers a Espanya i Andorra. A principis d’aquest any, la companyia, la plantilla de la qual arribava a les 600 persones, va anunciar que contractaria 100 treballadors més.

stats