Economia 16/06/2014

El grup empresarial del president de la patronal madrilenya presenta preconcurs de creditors

L'empresa d'Arturo Fernández, Arturo Cantoblanco, té concessions públiques com ara el restaurant del Congrés dels Diputats

Efe
1 min
El vicepresident de la CEOE i antic conseller de Bankia, Arturo Fernández, cobrava 3.000 euros per cada reunió del consell.

MadridEl grup empresarial d'Arturo Fernández, president de la patronal madrilenya CEIM, ha presentat preconcurs de creditors, segons ha informat Efe. Arturo Campoblanco, que és com es diu el grup, es dedica principalment al sector de l'hostaleria.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Fernández, que també és vicepresident de la CEOE, ha explicat en un comunicat que començarà un procés de reestructuració que garanteixi la continuïtat del projecte empresarial.

El grup Arturo Cantoblanco, amb més de 2.000 treballadors en plantilla, té importants concessions públiques com ara el servei de menjador del Congrés de Diputats i de diversos ministeris.

Té 135 establiments diversos, entre els quals hi ha escoles, hotels, restaurants, cafeteries, gimnasos i l'any passat va anunciar una ampliació de capital d'entre 50 i 70 milions.

stats