Economia 21/10/2011

Trobada "cordial" entre el nou president de Sacyr i Brufau

La reunió s'ha produït en menys de 24 hores després de la destitució de Luis del Rivero

Efe
1 min

MadridEl recentment nomenat president de Sacyr Vallehermoso, Manuel Manrique, s'ha reunit avui amb el màxim executiu de Repsol, Antoni Brufau, i han qualificat la trobada de "profitosa i cordial". Manrique ha acudit a la seu de la petroliera en menys de 24 hores després d'accedir al càrrec, i després de la destitució de Luis del Rivero al capdavant del grup constructor i de serveis.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

També han assistit a la trobada el nou vicepresident primer de Sacyr Vallehermoso, Demetrio Carceller, i el conseller Pedro del Corro, representant de Torreal, societat de Juan Abelló, qui ha passat a ocupar la vicepresidència segona del grup companyia. Així, Carceller i Abelló lideraven el sector que des de fa mesos mantenia fortes desavinences amb Del Rivero.

Els directius s'han reunit amb Brufau durant una hora i mitja, i han discutit sobre el pacte que en el seu moment va signar Del Rivero amb la petroliera mexicana Pemex per controlar prop del 30 % de Repsol de teló de fons. El grup constructor i de serveis i Pemex trencaran, previsiblement, l'acord que va aguditzar les desavinences existents entre els accionistes de Sacyr Vallehermoso.

stats