Economia 08/11/2017

El Santander vol acomiadar 1.425 treballadors per la fusió amb el Popular

Els sindicats consideren que la reestructuració és "excessiva", segons publica 'Expansión'

Ara
1 min
El Santander s’empassa el Popular

BarcelonaEl Santander ha plantejat aquest dimecres, en la segona reunió amb els sindicats, una retallada d'un màxim de 2.000 llocs de feina als serveis centrals del grup, un cop s'acabi la fusió amb el Popular, segons ha avançat el diari 'Expansión'. D'aquestes empleats, l'entitat proposa recol·locar-ne 575 de l'àrea de tecnologia del Popular en el mateix departament del Santander, així que l'"ajustament" seria de 1.425 treballadors.

Segons ha explicat CCOO al rotatiu econòmic, aquesta reestructuració és "excessiva". L'ERO fruit de la fusió començarà el 16 de novembre i hauria de tancar-se abans de Nadal. Després de completar la integració tecnològica entre totes dues entitats, que s'acabarà el 2019, el Santander també arrencarà la reestructuració de la xarxa d'oficines.

La setmana passada el Santander ja va avisar que faria un "esforç" perquè els acomiadaments arran de la compra del Popular es fessin en "bones condicions". L'entitat ha explicat que "actuarà sota el criteri de meritocràcia, amb la idea d'aprofitar el millor talent de totes dues entitats".

stats