Economia 05/04/2019

Seat bat al març el seu rècord de vendes en un mes, amb més de 62.000 cotxes

Algèria, Alemanya i el Regne Unit lideren l'augment de vendes

Ara
2 min
Ave Tarraco, els conductors et saluden!

BarcelonaL'automobilística Seat va tancar el mes de març com el seu millor mes en vendes de la història. La marca de Martorell ha comercialitzat 62.500 vehicles, un 3,5% més que al març del 2018 (60.400), que fins a la data era la xifra de vendes més elevada en un mes.

El resultat del març ha contribuït a completar un primer trimestre rècord per a Seat. Les vendes mundials de la companyia s'han elevat un 8,8% respecte als tres primers mesos del 2018 i, amb 151.400 vehicles lliurats, han superat el rècord del primer trimestre de l'any passat (139.200), segons les dades publicades aquest divendres per la companyia.

El vicepresident comercial de Seat i conseller delegat de Cupra, Wayne Griffiths, ha destacat que "comptar amb una gamma de producte àmplia i nova ens ha permès seguir batent rècords en el primer trimestre de l'any".

El màxim responsable de vendes de la companyia considera que el rècord pren rellevància si es té en compte la situació d'incertesa econòmica actual i confia que les vendes encara tindran més impuls amb el llançament del model Tarraco i el bon comportament de la marca Cupra.

En els tres primers mesos del 2019, Alemanya i el Regne Unit van liderar, juntament amb Algèria, l'increment en les vendes de Seat. Espanya i Alemanya són els dos principals mercats, amb 29.400 vehicles venuts en cadascun. A Alemanya les vendes van créixer un 16,2% i a Espanya un 2,9%, tot i que les matriculacions totals del sector van caure gairebé un 7%, amb la qual cosa Seat va ser la marca líder al mercat espanyol en el primer trimestre. La companyia va aconseguir el millor resultat comercial de la seva història a Alemanya i també al Regne Unit, on va créixer un 12,3% i va vendre 20.600 vehicles.

A Algèria Seat va batre un nou rècord amb 10.000 vehicles venuts (un 38,8% més). Seat també va créixer a Mèxic (6,2%), que es manté com un dels seus principals mercat amb 6.400 vehicles venuts.

stats