Economia 23/04/2018

Seat llançarà al mercat la seva primera bicicleta urbana

La seva filial, Cupra, ha arribat a un acord amb la italiana Fabike per presentar-la a finals d'any

Ara
1 min
Aquest és el model de bicicleta urbana que Cupra llançarà al mercat.

BarcelonaLa companyia Cupra, filial esportiva de Seat, ha presentat aquest dilluns una bicicleta d'ús urbà que arribarà als concessionaris a finals d'aquest any. L'automobilística ha arribat a un acord amb l'estudi italià Fabike, segons ha explicat la marca, per comercialitzar un model que es munta a mà, de més de cent peces.

La nova Fabike Cupra inclou manillar de competició, frens de disc hidràulics i corretja de transmissió d'una velocitat, així com un quadre de fibra de carboni. Amb el llançament d'aquesta bicicleta, Cupra compleix el seu propòsit de crear "un món" al voltant dels seus cotxes, i per això col·labora amb diferents estudis per dissenyar i construir col·leccions limitades que reflecteixin el caràcter, l'actitud i els valors de la marca.

Aquesta filial de Seat també ha explicat que l'objectiu és transmetre el seu compromís amb l'artesania, l'alta qualitat i la individualització, i que la marca repetirà aquesta estratègia durant els pròxims mesos, associant-se amb diferents estudis i tallers per crear nous productes Cupra.

"Aquest primer projecte que presentem posa de manifest la nostra aposta per crear una identitat pròpia al voltant de Cupra; per això els pròxims mesos desplegarem tota una sèrie de productes exclusius que comptin amb l'aurèola de la marca i se sumin a l'esperit Cupra", ha destacat el director d'Estratègia, Desenvolupament i Operació de Negocis de Cupra, Antonio Labate.

"Quan vam establir converses amb Cupra, ens van demanar fer alguna cosa estimulant: convertir el nostre producte en alguna cosa encara més única, exclusiva i sofisticada", ha explicat el fundador de Fabike, Fabio Putzolu. Cupra oferirà les noves bicicletes als seus concessionaris a partir de finals d'aquest any. Els models també estaran disponibles a les botigues Fabike.

stats