Tecnologia
Economia Tecnologia 30/11/2022

Glovo inaugura la seva nova seu internacional a Barcelona

Les oficines, de 30.000 m2, estan ubicades al MILE22@, al carrer de Badajoz

C.S.L
2 min
Yellow Park, la nova seu de Glovo

BarcelonaGlovo estrena nova seu internacional a Barcelona, concretament al complex MILE22@ del carrer Badajoz. Es tracta d'unes oficines de 30.000 metres quadrats que la companyia ha llogat al grup alemany Freo Group, en una de les operacions immobiliàries més grans del 2021.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

La companyia ja va anunciar el novembre de l'any passat que es traslladaria a aquestes oficines, que ara ha batejat com a Yellow Park, i havien dit que les instal·lacions que mantenia al 22@ li havien quedat petites. Actualment les instal·lacions ja acullen 1.700 empleats en aquesta primera fase, amb l'objectiu que n'acabi acollint prop de 3.000 el 2023. A principis de l'any vinent, l'edifici estarà obert al públic.

Yellow Park, nova seu de Glovo.

L'espai està dissenyat amb la finalitat, segons detalla Glovo, de "fomentar el treball en equip, la creativitat i l'esperit emprenedor". Alhora, es tracta d'un edifici eficient en termes energètics que compta amb sistemes d'estalvi i generació d'energia renovable a través de plaques solars i un sistema d'estalvi d'un 57% del consum d'aigua.

Glovo House

En el marc de la inauguració de la nova seu, Glovo també presenta el seu nou programa: Glovo House. Es tracta d'una iniciativa per impulsar idees de negoci dels mateixos empleats de Glovo, a través de la qual la companyia es compromet a donar suport a l'emprenedoria interna en qualsevol dels 25 països on Glovo opera.

De fet, aquesta iniciativa ja fa un temps que està en marxa, i antics empleats de Glovo han fundat 26 start-ups que han aixecat, en total, més de 20 milions d'euros. Ara Glovo House inclourà assessorament i consultoria per un equip especialitzat de Glovo i també comptarà amb diversos experts que impartiran, entre d'altres, sessions sobre creació d'empreses i planificació d'un model de negoci.

Yellow Park, nova seu de Glovo.

A més, els projectes seleccionats podran augmentar la visibilitat de les seves idees a través dels canals de la plataforma, obtenir finançament mitjançant inversions dels mateixos empleats i accedir a una àmplia xarxa de contactes de la comunitat emprenedora.

stats