Economia 06/09/2017

Tesla obrirà a l'Hospitalet la seva primera botiga a Espanya

Es tracta d'un 'service center' que integrarà el taller amb un espai de venda i exposició de cotxes

Ara
1 min
Imatge d'un 'Service Center' de Tesla.

BarcelonaLa marca automobilística Tesla inaugurarà el 19 de setembre a l'Hospitalet de Llobregat (Barcelona) la seva primera botiga a Espanya, segons ha informat aquest dimecres.

Es tracta d'un 'service center', que integra el taller o centre de servei amb la venda i exposició de vehicles, i "ofereix una experiència integral", ha informat la companyia.

La marca de cotxes de luxe elèctrics ja va obrir al maig a Barcelona la seva primera botiga a Espanya en format 'pop-up' (temporal), que es va situar al Port Vell, per mostrar tot tipus de vehicles de mobilitat 100% elèctrica.

La 'pop-up' tenia l'objectiu d'informar i guiar els clients interessats, així com fer demostracions i proves de conducció, com per exemple del model S, el primer sedan premium 100% elèctric, i el model X.

Tesla disposa en aquests moments a Espanya de deu estacions de supercarregadors -que carreguen les bateries en minuts- i 54 carregadors individuals, i la companyia planeja afegir durant aquest any 14 noves estacions per tot el país.

stats