CONFLICTE LABORAL
Economia 27/01/2011

Un piquet de la CGT assalta la seu electoral d'Hereu a les primàries i escampa les cadires pel carrer

Una quarantena de persones ha forçat la porta d'entrada a l'oficina del carrer Roger de Llúria i han tret les cadires del local al carrer. L'arribada dels Mossos ha provocat la fugida dels manifestants

Efe
1 min

BarcelonaUna quarantena de persones que es manifestaven per la vaga general convocada per la CGT han forçat la porta d'entrada a l'oficina electoral de les primàries del PSC que l'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, té al carrer Roger de Llúria i han tret les cadires del local al carrer. L'acte s'ha produït al voltant de les 11.00 hores d'aquest matí, quan al local només hi havia una secretària, que no ha patit danys.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Segons han informat fonts del PSC, els assaltants han forçat la porta de vidre d'accés al local, situat al número 22 del carrer Roger de Llúria, que és una de les seus de la federació barcelonina del PSC i que ara és utilitzada per Jordi Hereu com la seva oficina electoral per a les primàries que disputa amb Montserrat Tura. Les mateixes fonts han explicat que l'acció s'ha desenvolupat molt ràpidament i que els danys materials han estat menors.

Després de forçar la porta, els manifestants han tret les cadires al carrer, han agafat els papers de l'oficina i els han escampat a la via pública, a l'hora que han col·locat adhesius amb el lema "Endavant.org" i han enganxat cartells de la CGT. La presència d'agents de la brigada mòbil dels Mossos d'Esquadra a les proximitats ha provocat la ràpida fugida dels manifestants.

stats