Economia 09/06/2016

Villar Mir ven la meitat de la seva participació a Colonial, valorada en 142 milions

Qatar passarà a ser el primer accionista de la immobiliària catalana

Xavier Grau
1 min
Villar Mir ja va desinvertir a Colonial per reforçar-se a la constructora familiar OHL.

BarcelonaEl grup Villar Mir, a través de la seva filial Imobiliaria Espacio, ha posat a la venda el 6,27% del capital de la immobiliària catalana Colonial, un paquet accionarial valorat, a preu de mercat, en 141,8 milions d'euros.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Aquesta desinversió de Villar Mir comporta que el fons sobirà de Qatar passarà a ser el primer accionista de Colonial.

Colonial ha comunicat aquest dijous a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) que Immobiliaria Espaicio, primer accionista de Colonial fins ara, amb un 14,567% del capital, segons els registres de la CNMV, ha encarregat la col·locació accelerada d'un paquet de 200 milions d'accions de Colonial.

Colonial ha tancat aquest dijous la sessió a la borsa amb un preu de l'acció de 0,709 euros, amb la qual cosa el paquet posat a la venda puja, a preu de mercat, a 141,8 milions d'euros.

La venda de Villar Mir revoluciona encara més el canvi accionarial a Colonial, ja que la junta d'accionistes de la companyia, que es farà a finals del mes de juny, preveu autoritzar una ampliació de capital de 265 milions d'euros que donarà entrada a l'accionariat al Grupo Finaccess, d'origen mexicà, i el Grup Reig, d'origen andorrà.

stats