Crisi del deute
Economia 16/08/2011

Un dirigent de Wall Street diu que les crisis seran més freqüents en el futur

L'expert ha destacat que si es fa un repàs històric de l'evolució dels mercats es podrà advertir que les crisis que es donaven cada vuit o deu anys en l'actualitat es produeixen a molta més velocitat.

Redacció
1 min

Sao Paulo p { margin-bottom: 0.21cm; } El conseller delegat de la Borsa de Nova York, Ducan Niederauer, ha alertat avui sobre els cicles de crisi i recessió que s'estan incrementant a mesura que s'incrementen les noves tecnologies i la innovació. El conseller ha vaticinat que es repetiran situacions de crisi cada tres o cinc anys.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

L'expert, que ha fet el seu vaticini a Sao Paulo quan participava en uns seminaris sobre economia, ha destacat que si es fa un repàs històric de l'evolució dels mercats es podrà advertir que les crisis que es donaven cada vuit o deu anys en l'actualitat es produeixen a molta més velocitat.

A més, el conseller ha descartat que existeix un problema de regulació en els mercats financers assegurant que tots els organismes reguladors de les borses es troben “col·laborant” conjuntament.

Niederauer també ha advertit que la situació en els països més industrialitzats com el Brasil, Rússia, l'Índia i la Xina, que continuen creixent, "fins i tot la zona euro i els Estats Units, evolucionen "cap a pitjor i no pas cap a millor". A més, el conseller de Wall Street ha recordat que l'acord sobre el sostre de deute als Estats Units va ser pres en "l'últim minut" i ha destacat que les empreses dels Estats Units.

stats