Microsites  /  ELECCIONS 27-S 25/09/2015

Carta de disculpes d'Alfred Bosch per la guerra de banderes de la Mercè: "Em sap greu, no era el moment ni era el gest que calia"

El portaveu d'ERC a l'Ajuntament de Barcelona es disculpa després de l'enrenou per penjar una estelada a l'Ajuntament de Barcelona

Ara
1 min
Guerra de banderes a l'Ajuntament de Barcelona per la Mercè / CÈLIA ATSET

BarcelonaAquesta és la carta íntegra que ha enviat el portaveu d'ERC a l'Ajuntament de Barcelona, Alfred Bosch, després de la 'guerra' de banderes ahir al balcó durant els actes de la Mercè:

Benvolguts i benvolgudes,

Ahir vaig penjar una estelada al balcó de l'Ajuntament de Barcelona, i això va desencadenar una sèrie de reaccions que han acabat portant un considerable enrenou.

Em sap greu tot el que ha passat, i havent reflexionat sobre el meu acte, haig de reconèixer que no vaig estar encertat. Segur que no era el moment ni era el gest que calia.

Per això vull oferir les meves disculpes a tots els que s'hagin pogut sentir ferits o ofesos, els que hagin trobat el fet poc oportú i sobretot, als milers de persones que fa dies que treballen en l'objectiu més noble que ens hem marcat com a poble, i que ara hagin pogut sentir-se perjudicats. A qualsevol persona que hagi molestat el gest o la situació que es va crear arran d’aquest fet no puc més que disculpar-me.

Estimo Barcelona i estimo Catalunya. Res més lluny del meu ànim que fer mal a la meva ciutat o el meu país, ni molt menys a cap persona sigui d’on sigui, vingui d’on vingui, pensi el que pensi. Sóc l'únic responsable dels fets, n’assumeixo la responsabilitat i us demano les més sinceres disculpes.

Atentament,

Alfred Bosch

President del grup municipal d’ERC-Barcelona

stats