Especials 16/03/2022

Les 5 raons per visitar La Roca Village

Les prop de 150 ‘boutiques’ de moda de firmes nacionals i internacionals i els singulars establiments de restauració es preparen per oferir als visitants una experiència única

4 min
L'estil de Karan Singh firma la nova imatge de primavera de La Roca Village

Prop de 150 boutiques de marques nacionals i internacionals; una exclusiva zona de restauració amb propostes gastronòmiques singulars; carrers i edificis a l’aire lliure, amb influències gaudinianes i plens de mosaics de color i vegetació autòctona... Des de fa 24 anys, cada dia centenars de famílies visiten La Roca Village per viure una experiència de compra diferent, innovadora i singular. Ubicat a tan sols 40 minuts del centre de Barcelona i a mig camí entre la capital i la Costa Brava, és un dels onze villages exclusius que The Bicester Village Shopping Collection té a Europa i la Xina. Ara, a les portes de la celebració del Dia del Pare, la seva oferta comercial, gastronòmica i de serveis al visitant fan de La Roca Village el destí ideal on trobar els regals perfectes. 

A La Roca Village trobaràs múltiples opcions per triar calçat esportiu

1. Paradís de les ‘sneakers’ i l’’street style’

Des de fa anys, aquest tipus de calçat esportiu s’ha convertit en tot un objecte de culte en el món de la moda urbana. A La Roca Village, els seus seguidors i seguidores n’hi trobaran un munt de models: des de col·leccions exclusives fins a clàssics reeditats o sneakers retro. Les persones més avantguardistes i extravertides podran escollir entre els dissenys de soles robustes i combinacions inèdites de colors. En canvi, les persones més discretes i fans del minimalisme, podran decantar-se per peces monocolors, amb tonalitats fluor. També hi ha models que rescaten els clàssics dels anys 80 i 90; les còmodes slip-on amb estampats de tota mena o les sabates high-top, un dels calçats de bota més emblemàtics de l’últim quart del segle passat. I la tria podrà ser de tots els models de marques de referència. Si tot i així no trobes les que més t’agraden, a La Roca Village pots personalitzar-les de forma gratuïta gràcies a diversos artistes que t’atendran els divendres, dissabtes i diumenges. 

El restaurant Corso Illuzione

2. Destí ideal per a ‘fooders’. Aposta no només per la moda 

La gastronomia també és un dels seus plats forts. De fet, recentment, el destí de compres ha ampliat l’espai dedicat als establiments de restauració, amb noves propostes arrelades al territori i que donen veu al talent culinari barceloní. Amb la nova oferta, a La Roca Village s’hi pot esmorzar, dinar, berenar i sopar. Hi destaca la carta del Mori by Parco, una experiència única i exquisida especialitzada en sushi i sashimi, plats calents, amanides i postres espectaculars. A més, els visitants hi trobaran restaurants com Flax & Kale, Andreu, Atmósfera Mordisco, Izky o Pasarela; les receptes tradicionals i dolces de Farggi 1957 i els tocs exclusius de l’Iluzione, germà del restaurant artesanal Luzio. 

Són els dies perfectes per trobar a La Roca Village el regal perfecte per al pare

3. Regals especials per a pares únics

Amb motiu del Dia del Pare, que se celebra el 19 de març, l’extensa oferta comercial del village es prepara per assessorar els seus visitants amb l’objectiu d’ajudar-los a trobar els regals més originals que sorprenguin els seus pares. Tot, sempre adaptat als seus gustos. Així, si li agrada vestir dissenys atrevits i trencadors, a La Roca Village hi trobarà els productes de les marques de gran prestigi en la innovació. En canvi, si prefereix lluir dissenys més tradicionals, carteres de pell o sabates enllustrades, hi trobarà la qualitat i tradició de les grans firmes.

La 'concept store' Barcelona Fashion Forward dona suport al talent local i contemporani

 4. Nova ‘concept store’ Barcelona Fashion Forward

Seguint amb el compromís de donar suport al talent local emergent i contemporani, La Roca Village acull aquest mes de març la concept store Barcelona Fashion Forward. Es tracta d’un espai en el qual les marques Zer Era, Nuoo, Mesnikovich i Paraíso posaran a la venda les seves col·leccions Primavera-Estiu 2022 i que es podrà visitar fins al 28 de març. La proposta forma part de The Creative Spot, un programa a través del qual The Bicester Village Shopping Collection converteix el village en un hub de moda ideal per descobrir firmes emergents que treballen amb criteris de moda sostenible. 

L'estil de Karan Singh firma la nova imatge de primavera de La Roca Village

5. Village primaveral amb els dissenys de Karan Singh

Minimalista, alegre, brillant, hipnòtic... Són molts els adjectius que defineixen l’art de Karan Singh. L’artista resident a Melbourne ha forjat una carrera meteòrica que l’ha dut a dissenyar per a grans marques del panorama mundial i, fins i tot, per a The Academy Awards. Ara, la paleta de colors atrevits i patrons dinàmics de l’artista, signa la nova imatge de primavera de La Roca Village

stats