Contingut patrocinat
Especials 09/12/2023

La 5a edició de Nadal al Port s’estén fins a la Barceloneta i estrena un espectacle a la Torre de Jaume I

Un exhibició de llum i música i una experiència de realitat virtual, les grans novetats

Redacció
3 min
“Nadal al Port” ofereix nombroses activitats per a tota la família.

BarcelonaFins al 7 de gener, el Port Vell de Barcelona acull la cinquena edició de Nadal al Port que, enguany, ofereix més activitats i espais que mai. Aquest any la màgia del Nadal s’estén més enllà del moll de Bosch i Alsina (moll de la Fusta) i tant l’enllumenat com les activitats arriben fins a la Barceloneta, amb l’objectiu de contribuir a dinamitzar tant socialment com econòmica els barris més propers al Port durant les dates nadalenques.

Aquest Nadal al Port ve carregat de novetats per a tota la família. A la Fira de Nadal del moll de la Fusta grans i petits podran gaudir d’”Il·lusions”, l’experiència de realitat virtual multi-usuari del SX3 (Super3). Un viatge-aventura en què els participants hauran d’ajudar a resoldre una missió cabdal per a la supervivència del món del SX3 i de tots els seus personatges.

Un nou espectacle de llum i música a la Torre de Jaume I

Enguany el Port de Barcelona també ha estrenat un nou espectacle de llum i música a la Torre de Jaume I – la torre del telefèric ubicada al moll de Barcelona – al més pur estil Torre Eiffel, que té lloc cada vespre, a les 19.00 hores, i que es pot gaudir des del moll de la Fusta, sumant-se a la ja habitual il·luminació nadalenca per terra, mar i aire d’aquest espai. A la banda terrestre, enguany també s’estrena una nova il·luminació als molls del Dipòsit (Palau de Mar) i de la Barceloneta (passeig Joan de Borbó) i a la plaça de Pau Vila per dinamitzar la zona. A la banda marítima, atracats al moll de la Fusta, es podran visitar un any més els vaixells històrics del Museu Marítim de Barcelona, el Pailebot Santa Eulàlia i el Far Barcelona, guarnits per a l’ocasió.

Després de l’èxit de l’anterior edició, la Fira de Nadal del moll de la Fusta torna a comptar amb una pista de gel sostenible i ecològica de 470 m2. Els més petits també es podran divertir amb atraccions com el carrusel antic, el trenet i el vaixell pirata, a més de la tradicional roda de 65 metres d’alçària amb vistes a tota la ciutat. Mentre que els més grans podran gaudir d’una àrea de food trucks on prendre alguna cosa o carregar energies per seguir gaudint del Nadal al costat del mar. 

La Fira de Nadal del moll de la Fusta es posiciona com un dels esdeveniments nadalencs de la ciutat amb una oferta horària més àmplia, ja que està oberta cada dia del 5 de desembre al 7 de gener en horari de 12.00 h del matí a 23.00 h de la nit.

El moll del Dipòsit és un altre dels punts on enguany es pot gaudir del Nadal al costat del mar amb un nou mercat de productes de proximitat anomenat “Sabors de Nadal”, que s’estrenarà el 20 de desembre.

Enguany s'estrena un espectacle de llum i música a la Torre de Jaume I, al més pur estil Torre Eiffel.

Punt de trobada de la Comunitat Portuària

Un any més, el Nadal al Port ofereix diferents espais de difusió de la cultura portuària i marítima, amb una completa graella d’activitats impulsades pel Port de Barcelona en col·laboració amb la Comunitat Portuària. Es tracta de tallers i activitats lúdiques per a infants on poden aprendre a ser estibadors movent contenidors de mercaderies, descobrir els oficis del Port o iniciar-se en el món del rem.

De la mateixa manera, Nadal al Port torna a convertir-se en el punt de trobada de les entitats i escoles de música dels barris veïns al Port de Barcelona, que cada dia omplen l’escenari amb diferents actuacions. Més de 500 persones actuaran a l’escenari principal durant la celebració de la Fira de Nadal. Les iniciatives divulgatives i d’entreteniment van a càrrec de més de 60 entitats, associacions i empreses vinculades al Port de Barcelona.

En definitiva, el Port de Barcelona es consolida com un dels espais de trobada de barcelonins i visitants per celebrar les festes, tot fomentant la cultura i el patrimoni marítim i enfortint la relació entre el Port i la ciutat.

La pista de gel sostenible i ecològica és un dels atractius de Nadal al Port.
  • Harry Potter. The Exhibition. Moll de la Barceloneta. Fins al 7 d’abril.
  • Circ Històric Raluy. Moll de Bosch i Alsina/Mirador. Fins a l’11 de febrer.
  • Il·lusions - SX3 (Super3). Moll de Bosch i Alsina. Fins al 7 de gener.
  • Trofeu Internacional de Rem Ciutat de Barcelona. Reial Club Marítim de Barcelona. Portal de la Pau. 9 i 10 de desembre.
  • Copa Nadal Club Natació Barcelona. Portal de la Pau. 25 de desembre.
  • Espectacle pirotècnic a la Nova Bocana Hotel W Barcelona. 31 de desembre.
  • Primer bany de l’any. Activitat organitzada amb el suport del Club Natació Atlètic Barceloneta. Platja de Sant Sebastià. 1 de gener.
  • Arribada de SSMM els Reis d’Orient. ICUB. Ajuntament de Barcelona. Portal de la Pau. 5 de gener.

Tota la informació en aquest enllaç.

stats