Especials 01/04/2014

La CX Cursa Bombers de Lleida assoleix l'objectiu dels 3.500 participants

La prova d'atletisme més important de la ciutat finalitza amb les victòries d'Abderrahim El Jaafari i Eva Ledesma

Imatge de la 4a edició de la CX Cursa Bombers de Lleida

BarcelonaLa 4a edició de la CX Cursa Bombers de Lleida ha aconseguit el seu objectiu de participació i ha comptat aquest diumenge, 30 de març, amb un total de 3.506 corredors. L'edició d'enguany ha tingut com a gran novetat una prova de 5,5 km, que se suma a la dels 10 km habitual.Els guanyadors d'aquesta última han estat Abderrahim El Jaafari (amb un temps de 29'40''), en la categoria masculina, i Eva Ledesma (35'48'') en la femenina.

Més enllà de l'esport ha estat una jornada festiva, acompanyada de la segona edició del Concurs de Batucades i Animació al Carrer, que ha reunit una dotzena de grups i va guanyar la formació Batbatuka de Tàrrega. D'altra banda, dissabte es van celebrar les curses infantils, que van comptar amb un vessant solidari; els diners recaptats es destinaran a l'AFANOC i l'Associació Espanyola Contra el Càncer, entre d'altres.