CaixaBank reforça el vincle amb els clients de banca privada

L’esdeveniment gastronòmic d’aquest any se centra en els mercats del món, i proposa una ruta pels cinc còrners inspirats en la riquesa gastronòmica dels mercats d’Àfrica, Amèrica, Àsia, Europa i Oceania

Les Drassanes reals del Museu Marítim de Barcelona han acollit un nou esdeveniment del programa En Essència 2019, una mostra gastronòmica dels diferents mercats del món a càrrec del xef Paco Roncero. Amb la intenció de fidelitzar els clients de banca privada, l’entitat financera els organitza des de 2014 experiències exclusives. La directora territorial de CaixaBank a Barcelona, Maria Alsina, i el director de Banca Privada i Premier de CaixaBank a la territorial de Barcelona, Sergio Rodríguez, van ser els amfitrions del sopar convocat per a 300 clients.

En Essència 2019

La jornada Mercats del Món consistia en recórrer una ruta de cinc còrners inspirats en la riquesa gastronòmica dels mercats d’Àfrica, Amèrica, Àsia, Europa i Oceania, una oportunitat per promocionar la cultura i posar en valor els productes de cada continent. El xef, guanyador de dues estrelles Michelin, tres Soles de la Guia Repsol i Premi Nacional de gastronomia el 2006, ha creat un espai com el mercat, històricament un punt de trobada i de socialització, perquè els clients gaudeixin d’una jornada lúdico-gastronòmica amb les olors, sabors i matisos d’arreu del món. A més de fer una degustació amb plats dels cinc continents, van gaudir de música tribut a Michael Bublé. Degut a la bona acollida d’aquest format, la mostra serà itinerant i passarà entre juny i octubre per Marbella, València, Palma de Mallorca, Pamplona i Alacant, després d’haver estat a Barcelona i Toledo.

El servei especialitzat

L’equip de CaixaBank Banca Privada gestiona un total de 64.912 milions d’euros en actius. Aquest servei especialitzat per a alts patrimonis comptava amb 60.023 clients al tancament del 2018, un 2’6% més que l’any anterior. L’entitat disposa de 52 centres de banca privada a tot Espanya, 10 d’ells a la territorial de Barcelona, amb 640 professionals compromesos amb la Banca Privada i especialitzats en assessorament financer.