Jocs Olímpics
Especials 29/07/2012

La selecció espanyola de bàsquet no es deixa sorprendre per la Xina (97-81)

A l'espera de la millor versió de Marc Gasol, Pau Gasol (21 punts) i Serge Ibaka (17) han sigut els puntuals interiors

àlex Gozalbo
1 min
Pau Gasol espera en defensa

BarcelonaLa selecció espanyola de bàsquet, un dels pocs equips que aspira a discutir-li l'hegeminia als Estats Units, ha començat la seva participació als Jocs Olímpics de Londres amb un triomf sobre la Xina (97-81).

La victòria de la selecció espanyola contra la Xina ha sigut gairebé tan contundent com la dels Estats Units contra França i això que el rival ja no és aquell equip exòtic de fa anys i que el conjunt que entrena Sergio Scariolo no pot presumir actualment del mateix nivell d'exuberància física.

A l'espera de la millor versió de Marc Gasol, Pau Gasol (21 punts) i Serge Ibaka (17 punts) han sigut els puntuals interiors de la selecció espanyola, que ha sabut aprofitar la inspiració ofensiva de jugadors exteriors com José Manuel Calderón (12) i Joan Carles Navaro (14 punts), que era dubte per culpa de la febra.

Els 53 punts amb els quals Espanya ha arribar al descans són la vuitena millor marca que la selecció ha aconseguit mai en uns Jocs Olímpics. Més dubtes genera la defensa, que aquest diumenge ha encaixat 81 punts contra un rival que ha anotat el 54% dels tirs de dos i els 44% dels triples.

stats