Publicitat
Publicitat

Del Bosque: "Els catalans estan en el seu dret de defensar la independència"

En declaracions a la SER, el seleccionador espanyol mostra respecte pel fet que Guardiola hagi anunciat el seu vot a favor de la independència el dia que es faci un referèndum

Reivindicació de la independència? "És la llibertat que cada poble té per decidir el seu futur." Així tancava aquest dimecres a la nit Vicente del Bosque l'entrevista que li feia José Ramón de la Morena a 'El Larguero', de la Cadena SER.

En connexió telefònica, després de comentar el partit de la selecció espanyola, De la Morena va etzibar com a pregunta final al seleccionador espanyol què li havia semblat el fet que Pep Guardiola hagués anunciat el dia abans, al final de la manifestació de la Diada i en un vídeo enregistrat a Nova York, que votaria a favor de la independència. Tot i notar-se una certa sorpresa que el va fer vacil·lar en un primer moment, mentre pensava què responia, Del Bosque va acabar sent clar: "Estan en el seu dret, com a catalans, de defensar la independència. És la llibertat que té cada poble per decidir el seu futur".

Més continguts de

PUBLICITAT

El + vist

El + comentat

PUBLICITAT
PUBLICITAT