Especials 06/06/2012

Nou governador del Banc d'Espanya i discurs de Fernández Díaz sobre el País Basc: el dia que ens espera

Luis de Guindos ha de comparèixer per dir el nom del substitut de MAFO enmig del rebombori pel rescat tou que es prepara per a Espanya

Ara
1 min
Miguel Ángel Fernández Ordóñez / EFE

BarcelonaEl dia que ens espera en quatre previsions informatives. Aquest dijous serà notícia:

1. De Guindos, enmig del rebombori. El ministre d'Economia anuncia el nom del nou governador del Banc d'Espanya, que substituirà Miguel Ángel Fernández Ordóñez (MAFO), enmig del rebombori general pel rescat suau que rebrà el sistema financer espanyol de les institucions europees.

2. Fernández Díaz parla del vot dels 'exiliats' del País Basc. El ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz, inaugura aquest dijous el seminari 'Residencia y derecho de sufragio. Análisis del caso vasco', on pronunciarà un discurs. El PP va proposar fa unes setmanes que en les pròximes eleccions basques hi puguin votar tots aquells que per "por" del terrorisme d'ETA –segons els populars– han marxat d'Euskadi durant les últimes dècades.

3. Mena promou el turisme. El conseller d'Empresa i Ocupació, Francesc Xavier Mena, presenta la campanya de promoció turística de Catalunya d'aquest estiu. La campanya inclou la cançó promocional 'T'espero (a Catalunya)', de Marc Parrot i interpretada per Beth, i la iniciativa 'Ambaixadors sobre rodes'.

4. Ho sabrem tot del Sónar. Aquest dijous els tres directors del Sónar presentaran el cartell complet del festival de música avançada i art multimèdia, que se celebrarà els dies 16, 17 i 18 de juny. Lana del Rey, New Order, Richie Hawtin, The Roots, James Murphy, entre els caps de cartell.

stats