Especials 29/07/2014

Més de 400 inscrits a la segona Lleida Night Run

L'atleta Gerard Garrote s'emporta la victòria en la nocturna lleidatana

BarcelonaLa nit del 25 de juliol, la capital del Segrià va celebrar la segona edició de la Lleida Night Run, la prova nocturna estrenada l'any passat que transcorre sobre asfalt pels volts de la Seu Vella.

Organitzada per Go go go Runners Club, en l'edició d'aquest any han estat més de 400 els runners que s'han apuntat a córrer aquesta cursa de poc més de sis quilòmetres que incloïa també un concurs de selfies fotogràfics pels indrets en què es disputava.

L'atleta Gerard Garrote es va alçar amb la primera posició al podi de la Lleida Night Run amb un temps de 23 minuts i 41 segons. El segon millor temps va ser per a Gerard Ascón, amb 24 minuts i 48 segons. Manel Oliva va resultar el tercer classificat en completar el recorregut amb un temps de 24 minuts i 55 segons.

En categoria femenina, la corredora que va fer un millor temps va ser Luz Moreno, amb 29 minuts i 16 segons. Van completar el podi femení les atletes Núria Esteve (30 minuts i 12 segons) i Anna Castellà (30 minuts i 35 segons).