Publicitat
Publicitat

SÍRIA

Més protestes i bombardejos a Síria després de la condemna de l'ONU

Damasc acull grans manifestacions en contra del règim. El viceministre d'Exteriors xinès visita la capital siriana per donar suport a Al-Assad

Les forces del president sirià, Baixar al-Assad, han fet cas omís de la condemna de la violència del seu règim per part de l'Assemblea General de les Nacions Unides i han continuat per catorzè dia consecutiu els bombardejos contra l'oposició a la ciutat de Homs i els atacs a la ciutat de Daraa.

L'oposició s'ha manifestat arreu del país aquest divendres de pregària. Milers de persones s'han mobilitzat tant a la capital, Damasc, com també a la ciutat comercial d'Alep, malgrat l'amenaça de les forces de seguretat.

La Xina visita Al-Assad

El viceministre d'Exteriors xinès, Zhai Jun, ha aterrat aquest divendres a la capital siriana per mostrar el seu suport al president sirià, Baixar al-Assad, després de la resolució de condemna de les Nacions Unides.

Malgrat la visita xinesa, les forces del règim han continuat la repressió a algunes ciutats del país. Un intens bombardeig ha tornat a sacsejar el districte de majoria sunnita de Bab Amr, després que les tropes alauites, amb el suport de l'exèrcit sirià, avancessin al barri d'Inshaat, on es manifestaven els activistes.

Més continguts de

PUBLICITAT

El + vist

El + comentat

PUBLICITAT
PUBLICITAT