Contingut patrocinat

Així és el paradís dels descomptes per als autònoms que volen descansar bé

Galerías del Tresillo, l'empresa líder del sector del relax, ofereix un descompte especial i finançament sense interessos per a aquest col·lectiu, a més d'una sèrie de recomanacions del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya per combatre el sedentarisme.

Redacció
3 min
Galerías del Tresillo presenta la campanya "El descuéntonomo", adreçada al col·lectiu dels autònoms

Cada dia, a Espanya, més de 3 milions de persones es lleven i comencen a treballar pel seu compte. No tenen cap que els vigili, però amb el seu esforç i dedicació ja representen més del 16% de la força laboral de l'Estat. Són els autònoms. Ara, amb l'objectiu de reconèixer la importància i el valor que té aquest col·lectiu per al progrés del país, Galerías del Tresillo ha presentat la campanya El descuéntonomo. L'empresa líder del sector del relax ofereix a tots els autònoms un 10% extra de descompte en tots els seus productes. Per aconseguir-lo, tan sols han d'introduir el codi SOYAUTONOMO a la botiga en línia o visitar qualsevol dels 22 establiments que la marca té arreu de Catalunya

A més d'aquests atractius descomptes, Galerías del Tresillo facilita l'adquisició dels productes mitjançant opcions de finançament sense interessos i sense despeses d'obertura. Així, la marca busca garantir als autònoms una bona experiència de compra accessible i sense complicacions. Concretament, amb aquesta campanya, el col·lectiu podrà beneficiar-se dels descomptes en una selecció de sofàs, butaques, sofàs llit, chaises longues i taules que compleixen amb les recomanacions dels experts per garantir un descans saludable. Tots els productes inclosos en la campanya es poden consultar en aquest apartat web

Amb aquesta campanya, el col·lectiu podrà beneficiar-se dels descomptes en una selecció de sofàs, butaques, sofàs llit, chaise longue i taules que compleixen amb les recomanacions dels experts per garantir un descans saludable.

Combatre el sedentarisme

La nova campanya de Galerías del Tresillo per als autònoms, però, no només duu associats descomptes econòmics. També compta amb el suport del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, que ha elaborat una llista de recomanacions per combatre el sedentarisme tant a la jornada laboral com a casa. "Entenem que el benestar i la comoditat són essencials per dur un estil de vida equilibrat", explica Valentina Pizzolon, directora de màrqueting i estratègia digital de Galerías del Tresillo. Per això, recorda que l'empresa no només ha fet una guia per fomentar el descans saludable, sinó que ha preparat una selecció de descomptes exclusius. "Volem que  puguin gaudir del merescut confort de les seves llars i oficines", acaba. 

La iniciativa de la companyia suposa un pas més cap a la promoció d'hàbits de vida actius i saludables de la ciutadania. "No som líders només en mobles i productes de relax, sinó també en la promoció d'un estil de vida equilibrat i saludable", recorda l'empresa. En aquest sentit, l'empresa ha preparat un apartat especial al web, dedicat a difondre les recomanacions del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya entre els autònoms. "La salut també es pot millorar mentre es treballa o es descansa al sofà de casa", afegeix la companyia. 

L'empresa Galerías del Tresillo assegura que la salut també es pot millorar mentre es treballa o es descansa al sofà de casa.

El Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya alerta que la manca de moviment durant el dia comporta un increment de patologies com les malalties cardiovasculars o dels problemes relacionats amb la salut mental. "Els continus avenços tecnològics ens estan brindant moltes facilitats en el nostre dia a dia, però també estan contribuint a reduir la nostra necessitat de moure'ns per satisfer les nostres necessitats habituals", explica Carles Tersa, fisioterapeuta col·legiat, en col·laboració amb el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya. "Amb un clic podem comprar menjar, roba o electrodomèstics i que ens ho enviïn a la porta de casa", recorda.

En aquest sentit, l'expert assegura que per reduir el sedentarisme no n'hi ha prou amb dedicar una estona al dia a fer exercici intens o anar al gimnàs tres vegades a la setmana, sinó que cal intentar al llarg del dia evitar períodes llargs asseguts o sense moviment. "La clau és la consistència i la incorporació d'activitat física en petites dosis al llarg de la nostra rutina diària", conclou.

Els tres petits canvis de rutina per fer salut sense adonar-te'n

Sempre que puguis, tria caminar. És una forma senzilla i efectiva de mantenir-se actiu. Ves a peu a la feina, a comprar o a visitar els amics. Si has d'agafar el transport públic, baixa una o dues parades abans o aparca el cotxe a uns 10-15 minuts del destí. 


Les escales són les teves aliades. Substituir l'ascensor per les escales és una excel·lent manera de mantenir-se actiu durant el dia. Pujar i baixar escales enforteix les cames i millora la salut cardiovascular sense requerir equip especial.


Fes pauses actives. Siguis a casa o a la feina, aixeca't, camina una mica, fes alguns estiraments o exercicis de força per mantenir el teu cos en moviment. Aquestes pauses també milloren la concentració i la productivitat. 

stats