Contingut patrocinat
Especials 12/12/2023

Aquest és el sèrum antiarrugues més buscat aquestes festes de Nadal pels catalans

Parlem del sèrum de la marca Sibari Republic, que es podrà trobar a meitat de preu a la seva botiga del carrer Pelai, 34 (Barcelona), només fins al 23 de desembre.

Redacció
3 min
El laboratori de Sibari Republic.

Es tracta del producte més buscat d’aquest Nadal, i no, no és un pijama, sinó un producte antiedat superefectiu que està formulat per un grup de científics que promet disminuir les arrugues en temps rècord.

Es tracta de la marca basca Sibari Republic, que està formada en gran part per científics de primer nivell que van començar la seva carrera amb un objectiu molt clar: cuidar la salut de les persones a través de la cura de la pell. I està clar que ho estan aconseguint: des que la marca va obrir les portes de la seva botiga del carrer Pelai, 34 (Barcelona), no ha deixat de rebre turistes i locals que busquen sorprendre els seus éssers estimats amb un regal diferent que també serveixi per dedicar-se temps i millorar la salut de l’òrgan més extens del nostre cos, la pell.

L’equip de Sibari Republic va néixer amb un petit grup de científics amb més de 10 anys d’experiència en l’àmbit de l’àcid hialurònic, al qual s’han anat sumant més de 100 professionals amb el mateix objectiu. Des que van començar amb les aventures de la seva marca, els seus científics no han deixat d’investigar en aquest camp per obtenir fórmules tan efectives com les del seu producte més venut, el Serum Origin.

El seu director científic, Raúl Pérez, ens ha explicat com han aconseguit aquesta fórmula tan efectiva: “Gràcies a la nostra experiència i coneixement en l’àmbit de l’àcid hialurònic, hem aconseguit crear fórmules tan efectives com les del Serum Origin. Aquest ultraconcentrat té una efectivitat increïble perquè combina dos tipus d’àcid hialurònic. D’aquesta manera, a més d’arribar fins a les capes més profundes de la pell i omplir-la des de dins, també aconseguim quedar-nos a la superfície de la pell, fent que estigui hidratada i sucosa des del primer ús”, explica Pérez.

Serum Origin promet disminuir les arrugues en temps rècord.

A més de les seves fórmules efectives, hi ha molts altres valors que han fet que Sibari Republic s’hagi convertit en una de les marques més disruptives del mercat cosmètic; grans firmes fan promeses buides, però no és el cas d’aquesta marca: a diferència de les seves competidores, ha apostat per demostrar els resultats dels seus productes en comptes de recórrer a grans campanyes de màrqueting. Totes i cadascuna de les seves fórmules són testades instrumentalment per laboratoris independents. Tots els productes passen les proves amb matrícula d’honor. Per exemple, el Serum Origin, el producte més venut de la marca, ha demostrat ser capaç de reduir un 58% les arrugues de la cara en només 28 dies.

Les botigues de Sibari Republic acostumen a estar molt concorregudes.

Està clar que Sibari Republic ofereix valors i detalls que no es troben en totes les marques del mercat. Un altre dels seus elements diferenciadors és la seva manera de donar a conèixer els seus productes: tot i que el seu canal de venda principal és la pàgina web, cada any obren nous punts de venda temporals perquè les persones que ja han provat els seus productes puguin provar les noves creacions i perquè les persones que no els coneixen puguin provar i testar els productes en la seva pròpia pell. D’aquesta manera, a més de veure les textures, les persones que s’acosten fins a les seves botigues també tenen l’oportunitat de ser assessorats de manera personalitzada i de gaudir d’ofertes com les que tenen a la botiga de Barcelona, on ofereixen tots els seus productes antiarrugues amb fins a un 50% de descompte,  només fins al 23 de desembre.

Està clar que Sibari Republic té cura de tots els detalls i que té un gran equip científic que continuarà investigant i estudiant noves línies del camp farmacèutic per poder oferir als seus clients la millor cura cutània. Avui dia, la marca està ampliant els laboratoris del Parc Tecnològic d’Àlaba per poder construir una nova planta de 4.000 m² i aplicar les tecnologies més avantguardistes del sector per continuar investigant i formant-se en l’àmbit de la salut cutània i seguir oferint, així, els millors i més efectius tractaments, als quals els seus clients estan acostumats.

Podreu trobar tots els seus productes antiedat amb fins a un 50% de descompte fins al 23 de desembre en qualsevol de les dues botigues que han obert a Catalunya, de dilluns a dissabte en horari de 10 h a 14 h i de 17 h a 20 h.

Barcelona: Pelai, 34

Tarragona: Centre comercial Parc Central (davant del Women'Secret)

stats